Syskonkärlek i ett nötskal

IMG_5934

Å vad kul de har det, de två goda små barnen tillsammans inne i bastun. MYZ, så att säga. 😍

IMG_5935

Jahapp, och DÄR gick leken över till ret. 🙄

IMG_5936

Skriket på ”MAMMAAAAAA!!!!” är ett faktum, och friden är över. 😑 End of the MYZ, så att säga.

 1. Bara en fundering.. Där jag bor (förort norr om Sthlm) får man absolut inte göra så.. lämna ena barnet på föris för att vara ledig med det andra! Ledig förälder = lediga barn.
  Förskolan är ju inte en barnvakt..
  Som sagt bara en fundering över hur olika det verkar vara på olika håll.
  Din blogg är för övrigt min all time favourite!

  1. Fast jag är ju inte ledig, utan jobbar. Har jobbat från och till hela sommaren, men denna vecka drar det igång på allvar. Men iom att jag kan välja vilka tider jag jobbar på så blir det möjligt att jobba och ha ett barn hemma samtidigt. Det finns fritids för Iggy att börja på, men ingen av hans vänner ska börja samma skola, så då blir det i så fall först en inskolning på fritids, och sen ytterligare en på skolan två veckor senare. Känns inte så bra, särskilt när jag ändå kan jobba och ha honom hemma samtidigt. Tintan är dock omöjlig att ha hemma samtidigt som man försöker jobba, så hon måste gå på föris.

 2. Eva skriver:

  Och om det är frid för länge springer man dit för att kolla vad de nu hittat på…som häromdagen när storastyster klippte lillebrors hår haha

 3. Amanda skriver:

  Älskar Tintins uppsyn på sista bilden!

 4. Ordet mamma, det bästa ord jag vet och det värsta🤣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..