Fuck SPA – det här ska man göra med vänner

Åååååååååå vilket otroligt dygn vi hade. Är helt kärleksfull i kroppen. Vandra på Sörmlandsleden med vänner som man känt i 20 år, det är det bästa man kan göra med vänner.

Jag är iofs en sån som måste förflytta mig för att ha kul, och är inte jätteduktig på att spa:a. Men jag tror att ALLA skulle tycka det är roligare att vandra och sova i tält, än att spa:a?????

Och finare har man.

  1. Rex skriver:

    Ooooh. Vandra istället för spa? No way in hell! Kan ikke tänka mig något värre än att knata omkring bland gran och tall för att sedan sova på ett knöligt liggunderlag i en antingen för varm eller för kall sovsäck. Ja jag är en naturhatare som föredrar asfalt, avgaser och trängsel 😂

  2. Eva skriver:

    Jag har aldrig varit nån vandrare, men blir ändå såå nostalgisk när jag ser bilderna. Jättekonstigt, jag har sovit i tält och ätit tubost typ 2 gånger i mitt liv. Ändå känns det som Mitt Rätta Jag

  3. Nej,nej, helt fel. Det bästa är inte det ena eller det andra, det är såklart en kombo! Tänk dig att först vandra i några dagar, fullt med upplevelser men också strapatser. Sen när man kommer fram så har man tajmat så man avslutar vid nåt mysigt hotell med spa. Så då kan man duscha och basta sig riktigt ren, och sen ligga i bubbelpoolen och mjuka upp sina möra muskler och smälta intrycken från vandringen i lugn och ro. Och sen äta en trerätters. Det är omväxlingen som förnöjer!

    Och för den som vill vara mer hardcore så finns det en skogsbastu vid en sjö nånstans i Kolmårdsskogarna, som man kan hyra, så då kan man avsluta där istället.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..